Використання біохімічних маркерів кісткового метаболізму в стоматології - Kuzniak, N. B.; Boytsanyuk, S. I.; Sukhovolets, I. O. (Клінічна Стоматологія, 2016)
Метаболічно активна кісткова тканина піддається постійному ремоделюванню. Ці процеси зумовлені активністю остеокластів (резорбція), остеобластів (формування) і остеоцитів. Огляд біохімічних маркерів кісткового метаболізму представлено поряд з показаннями для їх клінічного використання.