Характеристика клітинного складу цитограм ясен хворих на генералізований пародонтит - Hasyuk, N. V. (Клінічна Стоматологія, 2016)
У статті приведено результати цитологічного дослідження клітинного складу ясенного епітелію у хворих на генералізований пародонтит. Отримані результати дадуть можливість динамічного спостереження за даним контингентом осіб за умови призначення комплексного етіологічного, патогенетичного, симптоматичного лікування та підтримувальна терапії генералізованого пародонтиту.