Лікування карієсу зубів у дітей із дифузним нетоксичним зобом - Kuzniak, N. B.; Godovanets, O. I. (Клінічна Стоматологія, 2016)
Застосування препаратів макроелементів та мікроелементів на фоні базової йодотерапії у дітей із дифузним нетоксичним зобом дозволяє стабілізувати показники інтенсивності карієсу зубів, підвищити рівень стоматологічного здоров’я та запобігти розвитку можливих ускладнень з боку зубощелепної системи й організму дитини в цілому.