Вплив захворювань щитоподібної залози на стоматологічний статус людини (огляд літератури) - Chorniy, A. V.; Shmanko, V. V. (Клінічна Стоматологія, 2016)
У статті розглянуто проблему впливу захворювань щитоподібної залози на стоматологічне здоров’я людини. Звернено увагу на розповсюдження та характер перебігу патологічних процесів у пародонті, поширеність карієсу та некаріозних уражень у хворих із порушенням функції щитоподібної залози.