Характеристика клітинного складу червоної облямівки при атопічному хейліті - Hasiuk, P. A. (Клінічна Стоматологія, 2016)
У статті приведено результати цитологічного дослідження клітинного складу червоної облямівки у хворих на атопічний хейліт. Отримані результати дадуть можливість динамічно спостерігати за даним контингентом осіб за умови призначення комплексного етіотропного, патогенетичного, симптоматичного лікування даної нозологічної одиниці.