Комплексний підхід у лікуванні вторинної адентії центрального різця верхньої щелепи - Кузняк, Н. Б.; Калинчук, А. І.; Навольський, Н. М. (Клінічна Стоматологія, 2014)
У роботі наведено клінічний випадок ранньої втрати центрального різця верхньої щелепи та комплексний підхід в лікуванні вторинної адентії.