Патогенетичні механізми остеоартрозу в аспекті впливу на стан тканин пародонта - Залізняк, М. С. (Клінічна Стоматологія, 2014)
У статті представлено патогенетичні механізми остеоартрозу та їх взаємозв'язок із захворюваннями тканин пародонта.