Методи лікування аномалії розміру зубних рядів (вкорочення) з включеними дефектами в бокових ділянках щелеп при адентії - Осарчук, Н. А. (Клінічна Стоматологія, 2014)
Запропоновано ефективне використання мікроімплантів у ортодонтичній практиці, що відкриває нові можливості щодо оптимізації контролю, естетики і термінів лікування.