Особливості протезування бюгельними протезами (огляд літератури) - Гасюк, П. А.; Росоловська, С. О.; Пудяк, В. Є. (Клінічна Стоматологія, 2014)
Автори проаналізували літературні джерелд стосовно сучасних методів протезування кінцевих дефектів зубного ряду за допомогою бюгельних протезів з різними елементами фіксації. Отримані результати суперечливі й потребують подальшого вивчення.