Ефективність антиоксидантної терапії у комплексному лікуванні хронічного катарального гінгівіту в дітей - Годованець, О. І.; Кузняк, Н. Б.; Бурик, А. Ю. (Клінічна Стоматологія, 2014)
На основі вивчення клінічної картини та стану показників прооксидатно-антиоксидантної системи ротової рідини дітей в динаміці спостереження обгрунтовано доцільність використання антиоксидантних препаратів у комплексному загальноприйнятому лікуванні хронічного катарального гінгівіту в дітей. Встановлено позитивний вплив препаратів «Протефлазид» та «Імунофлазид» на динаміку захворювання, що підтверджується прискоренням оборотного розвитку його клінічних проявів та підвищенням активності системи антиоксидантного захисту ротової порожнини.