Основні аспекти розвитку дитячої стоматології в Україні - Клітинська, О. В.; Савчук, О. В. (Клінічна Стоматологія, 2014)
У статті окреслено основні напрямки розвитку дитячої стоматологічної служби України для підвищення ефективності та якості надання стоматологічних послуг дитячому населенню за рахунок удосконалення її організації та управління.