Ендогенна профілактика основних стоматологічних захворювань із використанням функціональних харчових продуктів «Дентесвіта» - Потапчук, 3. М.; Політун, А. М.; Фабрі, А. Й. (Клінічна Стоматологія, 2014)
У статті представлено погляди на проблему профілактики основних стоматологічних захворювань та збереження соматичного здоров'я на територіях із дефіцитом йоду та фтору з використанням загальнозміцнювального фіточаю «Дентесвіта» збагаченого цими мікроелементами.