Аналіз стоматологічної складової у страховій системі Словаччини - Костенко, Є. Я.; Клочаник, Н. С. (Клінічна Стоматологія, 2014)
В статті наведено дослідження стоматологічної складової у системі медичного страхування Словацької Народної Республіки в мережах приватних та державних страхових компаній. Проаналізовано статистичні дані трьох головних страхових компаній держави. Проведено аналіз та перспективи розвитку страхової медицини.