Зміни в імунному статусі під впливом комбінованого лікування у пацієнтів із захворюваннями пародонта на тлі хронічних колітів - Манащук, Н. В.; Шманько, В. В. (Клінічна Стоматологія, 2014)
В статті наведено результати комбінованого лікування захворювань пародонта у пацієнтів з хронічними колітами. Встановлено, що використання комбінації антисептика та імуномодулятора позитивно впливу наімунний статус пацієнтів.