Ранній карієс тимчасових зубів: перспективи вирішення проблеми - Хоменко, Л. О.; Біденко, Н. В. (Клінічна Стоматологія, 2014)
У статті наведено сучасні погляди на етіологію, патогенез і профілактику раннього дитячого карієсу, прийняті в світовій науці. Показано, що ситуацію з цим захворюванням у масштабах країни може розв'язати лише комплексна програма профілактики даного захворювання на державному рівні за участю стоматологів, педіатрів і батьків.