Сучасний стан та перспективи подальших досліджень слинних залоз на тлі цукрового діабету - Пак, С. В.; Черкашин, С. І. (Клінічна Стоматологія, 2014)
У статті висвітлено сучасний стан та перспективи подальших досліджень слинних залоз на тлі цукрового діабету. Показані зміни тканин слинних залоз та перші діагностичні ознаки в ротовій порожнині при захворюваннях ендокринного ґенезу.