Реконструкція дна орбіти при травматичних ураженнях середньої зони обличчя - Маланчук, В. О.; Логвиненко, І. П. (Клінічна Стоматологія, 2014)
У статті представлено сучасні погляди на причини виникнення післятравматичного енофтальму, різні варіанти зміни об'єму орбіти, запропоновано пристрій для вимірювання зміщення очного яблука в системі трьох координат, а також варіанти оперативних втручань залежно від посттравматичних деформацій вилицеорбітального комплексу.