Взаємозв’язок патології пародонта та патології шлунково- кишкового тракту - Манащук, Н. В.; Чорній, Н. В.; Шманько, В. В. (Клінічна Стоматологія, 2014)
У статті представлено огляд наукової літератури про взаємозв'язок патології пародонта та патології шлунково-кишкового тракту.