Клініко-патогенетичні особливості захворювань тканин пародонта у дітей із надмірною масою тіла - Лебідь, О. І.; Заяць, В. Є. (Клінічна Стоматологія, 2014)
Запропоновано огляд літератури з проблеми впливу надмірної маси тіла на стан тканин пародонта у дітей.