Патріот, лікар, науковець. До 80-річчя з дня народження професора Готя Івана Мирославовича - Варес, Я. Е.; Гриновець, В. С.; Винарчук-Патерега, В. В. (Клінічна Стоматологія, 2022)
Резюме. У спомині висвітлено основні віхи життя та різнопланові аспекти діяльності завідувача кафедри хірургічної стоматології та щелепно-лицевої хірургії Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького (1992–2012 рр.) професора І. М. Готя, який зробив значний внесок у розвиток хірургічної стоматології в Україні. Іван Мирославович залишиться у нашій пам'яті як світла людина з багатим життєвим досвідом та високим професіоналізмом.