СВЯТКУЄМО РАЗОМ ЮВІЛЕЙ ДОЦЕНТА ОЛЕГА ЛЮБОМИРОВИЧА ІВАХОВА - Avtoriv, Kolektyv (Інфекційні хвороби, 2020)
Стисло висвітлено основні біографічні віхи і творчий доробок доцента Олега Любомировича Івахова – відомого лікаря-інфекціоніста, педагога, науковця, доцента кафедри інфекційних хвороб з епідеміологією, шкірними та венеричними хворобами Тернопільського національного медичного університету імені І.Я. Горбачевського МОЗ України.