ЖИТТЯ В ІМ’Я НАУКИ ТА УКРАЇНИ. З НАГОДИ ЮВІЛЕЮ ВІДОМОГО ВЧЕНОГО І ГРОМАДСЬКОГО ДІЯЧА МИХАЙЛА АНТОНОВИЧА АНДРЕЙЧИНА - Avtoriv, Kolektyv (Інфекційні хвороби, 2020)
Коротко описано основні біографічні віхи і творчий доробок Михайла Антоновича Андрейчина – талановитого лікаря, вченого-інфекціоніста, педагога, громадського діяча, завідувача кафедри інфекційних хвороб з епідеміологією, шкірними і венеричними хворобами Тернопільського національного медичного університету імені І.Я. Горбачевського, академіка НАМН України, доктора медичних наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки України.