ДИНАМІКА БІОХІМІЧНИХ ТА ІМУНОЛОГІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ У ХВОРИХ НА ГОСТРИЙ ГЕПАТИТ B НА ФОНІ РЕАКТИВАЦІЇ EBV-ІНФЕКЦІЇ - Андрейчин, М.А.; Рябоконь, Ю.Ю. (Інфекційні хвороби, 2013)
В результаті проведених досліджень у хворих на гострий гепатит В (ГГВ), який асоційований з реактивацією EBV-інфекції, виявлено триваліший період синдрому цитолізу, в періоді реконвалесценції рідше реєструється сероконверсія HВeAg - anti-HВe, частіше зберігається в крові циркуляція HBsAg, зменшується число пацієнтів з високим рівнем інтерферону-γ.