ОСОБЛИВОСТІ ЕТІОТРОПНОЇ ТЕРАПІЇ ІНФЕКЦІЙНИХ ХВОРОБ* - Ребенок, Ж.О. (Інфекційні хвороби, 2013)
Розкрито основні принципи антибіотикотерапії. Наведено конкретні схеми лікування (як етіотропного, так і патогенетичного) деяких інфекційних захворювань.