КЛІНІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ ФІТОПРЕПАРАТІВ У КОМПЛЕКСНОМУ ЛІКУВАННІ ДІТЕЙ З ГОСТРИМИ КИШКОВИМИ ІНФЕКЦІЯМИ - Мощич, О.П. (Інфекційні хвороби, 2013)
Досліджено ефективність фітопрепаратів «Ренорм», «Джерело», «Світанок» у комплексному лікуванні дітей, хворих на гострі кишкові інфекції (ГКІ) різної етіології з вираженими ознаками дистального коліту. Встановлено, що застосування зазначених середників сприяє суттєвому скороченню тривалості діареї, швидшій репарації слизової оболонки товстої кишки.