ПРОБЛЕМА ХОЛЕРИ В УКРАЇНІ - Алексеєнко, В.В. (Інфекційні хвороби, 2013)
Наведені матеріали про особливості спалахів холери, які були зареєстровані в Україні протягом майже 40 років, проаналізовані шляхи та фактори передачі збудника інфекції в різних епідемічних ситуаціях. Обґрунтована необхідність удосконалення профілактичних та протиепідемічних заходів.