КОМЕНТАР ГОЛОВНОГО РЕДАКТОРА ЖУРНАЛУ «ІНФЕКЦІЙНІ ХВОРОБИ» - Андрейчин, М.А. (Інфекційні хвороби, 2013)
У статті наведено низку відомих широкому загалу наукових фактів, які безперечно потребують всебічного і логічного осмислення. На думку авторів, мікробіоту людського тіла можна вважати соціумом і другим мозком. Поважаючи право на таку точку зору, ми змушені висловити ряд застережень.