ВІДОМОМУ ІНФЕКЦІОНІСТУ, ПРОФЕСОРУ О.М. ЗІНЧУКУ ВИПОВНИЛОСЯ 60 РОКІВ - Kolektyv, Tvorchyy (Інфекційні хвороби, 2019)
Стисло висвітлено основні біографічні віхи й творчий доробок професора О.М. Зінчука – відомого лікаря-інфекціоніста, педагога, науковця, завідувача кафедри інфекційних хвороб Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького.