ВПЛИВ АРВ-ПРОФІЛАКТИКИ НА РІВЕНЬ ВЕРТИКАЛЬНОЇ ТРАНСМІСІЇ ВІЛ В УКРАЇНІ - Пукіш, Н.С.; Щербінська, А.М.; Поліщук, В.П. (Інфекційні хвороби, 2013)
Вперше в Україні проведено широкомасштабну ранню діагностику ВІЛ-інфекції у дітей віком до 18 місяців. Це дослідження дозволило проаналізувати ті схеми АРВ-профілактики, що використовуються в Україні з метою профілактики вертикальної трансмісії ВІЛ.