ПРОФЕСОРУ ВОЛОДИМИРУ МИКОЛАЙОВИЧУ КОЗЬКУ – 70 - Andreychyn, M. A. (Інфекційні хвороби, 2018)
Стисло висвітлено основні біографічні віхи й творчий доробок професора В.І. Козька – відомого лікаря-інфекціоніста, педагога, науковця, завідувача кафедри інфекційних хвороб Харківського національного медичного університету.