НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ З МІЖНАРОДНОЮ УЧАСТЮ «АКТУАЛЬНІ ІНФЕКЦІЙНІ ЗАХВОРЮВАННЯ. СУЧАСНІ АСПЕКТИ КЛІНІКИ, ДІАГНОСТИКИ, ЛІКУВАННЯ ТА ПРОФІЛАКТИКИ» - Trykhlib, V. I. (Інфекційні хвороби, 2018)
Наведено коротку інформацію про науково-практичну конференцію з міжнародною участю «Актуальні інфекційні захворювання. Сучасні аспекти клініки, діагностики, лікування та профілактики», яка відбулася 23-24 листопада 2017 р. у Національному військово-медичному клінічному центрі «ГВКГ» у м. Києві.