НАУКОВІ ФОРУМИ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ ІНФЕКЦІОНІСТІВ У 2017 РОЦІ - Ivakhiv, O. L. (Інфекційні хвороби, 2017)
Коротко описаний хід всеукраїнських науково-практичних конференцій інфекціоністів на тему «Медична допомога інфекційним хворим в умовах реформування галузі охорони здоров’я», яка відбулася 18-19 травня ц. р. в Умані (Черкаська обл.), а також «Епідеміологічні та клінічні ускладнення інфекційних і паразитарних хвороб у сучасних умовах», яка проходила 5-6 жовтня ц.р. у Житомирі. Опубліковано рішення обох форумів та звернення пленуму Всеукраїнської асоціації інфекціоністів до очільників держави.