СЛАВНИЙ ЮВІЛЕЙ ПРОФЕСОРА НАТАЛІ АВРУМІВНИ ВАСИЛЬЄВОЇ - of authors, Collective (Інфекційні хвороби, 2017)
Наведено коротку біографічну інформацію про знаного українського вченого-інфекціоніста, досвідченого лікаря-клініциста, професора кафедри інфекційних хвороб з епідеміологією, шкірними і венеричними хворобами Тернопільського державного медичного університету ім. І.Я. Горбачевського, багаторічного невтомного працівника, члена редакційної колегії Всеукраїнського науково-практичного медичного журналу «Інфекційні хвороби» Наталю Аврумівну Васильєву.