ВІРУСНІ ГАСТРОЕНТЕРИТИ В ЄВРОПІ - Деміховська, О.В. (Інфекційні хвороби, 2013)
Наведено основні відомості про етіологію, клініку, діагностику найчастіших вірусних гастроентеритів: норо-, рота-, адено- та астровірусної етіології. Особлива увага приділена профілактичним і протиепідемічним заходам при цих захворюваннях, а також протиепідемічним заходам у лікарнях та інших закладах