ХАРАКТЕРИСТИКА КРАСНУШНОЇ ІНФЕКЦІЇ В УКРАЇНІ - Чудна, Л.М.; Маричев, І.Л.; Павлина, К.В.; Брижата, С.І.; Красюк, Л.С.; Алаєва, О.М. (Інфекційні хвороби, 2013)
Вивчено захворюваність на краснуху в Україні в цілому та в окремих вікових групах. Проаналізовано вплив вакцинопрофілактики на кількісні та якісні показники епідемічного процесу. Досліджено напруженість протикраснушного імунітету залежно від терміну з часу проведення щеплень.