СЛАВНИЙ ЮВІЛЕЙ ПРОФЕСОРА АНТОНІНИ ОЛЕКСІЇВНИ РУДЕНКО - of authors, Collective (Інфекційні хвороби, 2017)
Описано короткі біографічні відомості про відомого українського вченого, Заслуженого лікаря України, кавалера відзнаки НАМН України «Знак пошани», доктора медичних наук, професора Антоніну Олексіївну Руденко.