СВІТЛОЇ ПАМ’ЯТІ ПРОФЕСОРА ТАМАРИ ТРОХИМІВНИ ЧОРНОЇ - of authors, Collective (Інфекційні хвороби, 2017)
28 травня 2016 р. на 97-му році пішла з життя Тамара Трохимівна Чорна – інфекціоніст-клініцист, ветеран Другої світової війни, доктор медичних наук, професор. Протягом всього життєвого шляху ідеалами Т.Т. Чорної були чесність, порядність і справедливість, працьовитість і самовіддача, любов і співчуття. Учні Тамари Трохимівни глибоко вдячні їй за безцінні уроки професійної майстерності, морального обов’язку, високої відповідальності при виконанні лікувальної, педагогічної та наукової роботи.