ОСОБЛИВОСТІ ПЕРЕБІГУ ТРИХІНЕЛЬОЗУ НА СУЧАСНОМУ ЕТАПІ - Shelevytska, V. A.; Partoyeva, O. H. (Інфекційні хвороби, 2017)
Проведений аналіз особливостей перебігу трихінельозу під час спалаху цієї хвороби у серпні 2016 р. Захворювання перебігало у легкій та середньотяжкій формі. Характерними клінічними проявами були гарячка, біль у м’язах, набряки (обличчя, повік, кінцівок), кон’юнктивіт, біль голови, які супроводжувалися еозинофілією та біохімічними змінами у крові.