НАСЛІДКИ ПЕРЕРИВАННЯ АНТИРЕТРОВІРУСНОЇ ТЕРАПІЇ ВІЛ-ІНФІКОВАНИХ ДІТЕЙ - Доценко, К.В.; Кисельова, Г.Л.; Бобришева, А.В. (Інфекційні хвороби, 2013)
У наведеному випадку показано, що недотримання режиму лікування швидко призводить до зростання вірусного навантаження, клінічного прогресування ВІЛ-інфекції, появи СНІД-індикаторних захворювань та наростання імунодефіциту.