ХРОНІЧНИЙ ГЕПАТИТ С ЗІ ЗМІШАНОЮ КРІОГЛОБУЛІНЕМІЄЮ: СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ЛІКУВАННЯ - Riabokon, Yu. Yu. (Інфекційні хвороби, 2016)
Висвітлено проблемні питання лікування хворих на ХГС зі змішаною кріоглобулінемією. Показано, що ерадикація вірусу гепатиту С є головною метою в лікуванні хворих на ХГС зі змішаною кріоглобулінемією. При тяжких формах HCV-асоційованого кріоглобулінемічного васкуліту доцільно враховувати можливості патогенетичного лікування.