СЕРЦЕВО-СУДИННА СИСТЕМА ПРИ АНТИМІКОБАКТЕРІЙНІЙ ТЕРАПІЇ ХВОРИХ З РЕЦИДИВАМИ ДИСЕМІНОВАНОГО ТУБЕРКУЛЬОЗУ ЛЕГЕНЬ - Корнага, С.І. (Інфекційні хвороби, 2013)
Наведено результати аналізу гемодинамічних і ЕКГ показників у 45 хворих з рецидивами дисемінованого туберкульозу легень в процесі тривалої хіміотерапії.