ЕФЕКТИВНІСТЬ ЕНТЕРОСГЕЛЮ ПРИ ГОСТРИХ КИШКОВИХ ІНФЕКЦІЯХ - Ніколаєв, В.Г.; Андрейчин, М.А.; Копча, В.С.; Климнюк, С.І. (Інфекційні хвороби, 2013)
Комплексне застосування хворими на гострі кишкові інфекції (ГКІ), спричинені умовно патогенною мікрофлорою (УПМ), та шигельоз Зонне пасти ентеросгелю дозволяє суттєво покращити результати лікування порівняно з пацієнтами, які лікувалися тільки традиційними засобами без використання ентеросорбентів: швидше минають клінічні й біохімічні прояви ентериту, нормалізується кількісний та видовий склад кишкової мікрофлори.