ГІГІЄНІЧНІ АСПЕКТИ ПРОФІЛАКТИКИ ГОСТРИХ РЕСПІРАТОРНИХ ВІРУСНИХ ІНФЕКЦІЙ - Кондратюк, В.А.; Кашуба, М.О.; Дністрян, С.С.; Паничев, В.О.; Крицька, Г.А.; Лотоцька, О.В.; Пашко, К.О.; Сопель, О.М.; Козак, Д.В.; Смачило, О.М.; Зятковська, О.Я.; Флекей, Н.В.; et al. (Інфекційні хвороби, 2013)
Наведено огляд літератури щодо питань виникнення та профілактики гострих респіраторних вірусних інфекцій. Охарактеризовано фактори, які сприяють запобіганню захворюванню