ОСОБЛИВОСТІ КЛІНІКИ КИШКОВИХ ІНФЕКЦІЙ З РІЗНИМ ВАРІАНТОМ ПЕРЕБІГУ ТА ЦИТОКІНОВЕ РЕАГУВАННЯ ХВОРИХ - Ольховська, О.М. (Інфекційні хвороби, 2013)
Проведено зіставлення клініко-лабораторних та імунологічних показників дітей раннього віку, хворих на різні за перебігом кишкові інфекції (КІ). Визначено клініко-лабораторні особливості несприятливого перебігу хвороби. Отримані результати дають можливість раннього прогнозування варіанту КІ, поглиблюють наші уявлення про патогенез кишкових інфекцій у дітей.