ГРИП А/Н1N1 НА ТЕРНОПІЛЛІ. КЛІНІКО-ПАТОФІЗІОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ УСКЛАДНЕНЬ ТА ІНТЕНСИВНОЇ ТЕРАПІЇ - Ковальчук, Л.Я.; Гнатів, В.В.; Куйбіда, О.І. (Інфекційні хвороби, 2013)
Наведено результати інтенсивної терапії 24 хворих на грип, ускладнений двобічною полісегментарною пневмонією IV категорії складності. На основі патофізіологічних підходів до інтерпретації результатів проведених клініко-лабораторних досліджень вироблено тактику інтенсивної терапії.