ПЕРСПЕКТИВИ РОЗРОБКИ СПОСОБІВ І ЗАСОБІВ АНТИВІРУСНОЇ ТЕРАПІЇ - Бондаренко, А.М. (Інфекційні хвороби, 2013)
Проведений аналіз застосування основних сучасних засобів і методів противірусної терапії, сучасних біотехнологій, досягнень молекулярної біології та генетики. На базі цих даних автором запропоновані практичні способи та засоби антивірусної терапії і перспективи їх розробки в майбутньому. Особлива увага приділена векторним технологіям. Обґрунтовано необхідність активного пошуку нових засобів і методів противірусної терапії.