АНАЛІЗ ІНФОРМАТИВНОСТІ ЛАБОРАТОРНОЇ ДІАГНОСТИКИ ГРИПУ ТА ІНШИХ ГРВІ - Васильєва, Н.А.; Дементьєва, Л.Я.; Йосик, Я.І. (Інфекційні хвороби, 2013)
Підвищення інформативності етіологічного розшифровування діагнозів грипу та інших ГРВІ залежить від дотримання термінів і технології забору матеріалу від хворого, а також розширення спектру вірусологічних досліджень за рахунок новітніх технологій. Серологічні дослідження залишаються додатковим методом.