МОНІТОРИНГ ЦИРКУЛЯЦІЇ ЗБУДНИКІВ САЛЬМОНЕЛЬОЗУ НА ТЕРИТОРІЇ ТЕРНОПОЛЯ ПРОТЯГОМ 2009-2010 рр. - Панічев, В.О.; Климнюк, С.І.; Покришко, О.В.; Козяр, Б.Є.; Дмитришак, О.В.; Вахтарчук, О.В.; Кулачковська, І.В. (Інфекційні хвороби, 2022)
Наведено результати вивчення епідеміологічних аспектів сальмонельозу в м. Тернополі протягом 2009-2010 рр. Отримані дані свідчать про необхідність постійного моніторингу за циркулюючими штамами сальмонел, їх чутливістю до антибіотиків.