ОЦІНКА ПРОТИПАРАЗИТАРНОЇ АКТИВНОСТІ ОРНІДАЗОЛУ - Ковальчук, М.Т.; Шкільна, М.І. (Інфекційні хвороби, 2013)
Наведено результати протипаразитарної активності орнідазолу. Дається обґрунтування доцільності вдосконалення мікроскопічного паразитологічного аналізу, зокрема на основі люмінесцентних методів дослідження.