ІНФІКОВАНІСТЬ УЧНІВ ШКІЛ-ІНТЕРНАТІВ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ ВІРУСОМ ГЕПАТИТУ С - Іваськів, О.С.; Коломієць, М.П. (Інфекційні хвороби, 2013)
Представлені результати сероепідеміологічного обстеження учнів шкіл-інтернатів Хмельницької області на визначення сумарних антитіл (імуноглобуліни класів M та G) до вірусу гепатиту С. Встановлено існування в школах-інтернатах прихованого епідпроцесу. Показана необхідність впровадження обов’язкових обстежень з профілактичною метою на гепатит С дітей інтернатних закладів.